viernes, septiembre 22, 2006

Amb la samarreta catalana no es juga

La polèmica Espanya-Catalunya rebrota de nou i ja no només pels pressupostos generals sinó per qualsevol espurna, com és el cas de l'última: un anunci televisiu de la plataforma Pro seleccions catalanes. En ell es veuen uns nens jugant, i un d'ells que vestia "la roja" prohibeix a un que porta les quatre barres participar en el partidet. En solidaritat, la resta de nens es treuen la samarreta i improvitzen un altre match ( per un cop que no sóm nosaltres amb ells). Per cert, aquest anunci també serveix per publicitar el partit Catalunya-Euskadi que tindrà lloc el diumenge dia 10 al Camp Nou.


Ja abans d'emetre's l'anunci, el Partit Popular ja clamava en contra i el titllava de tendenciós, xenòfob, i altres improperies i aberracions. La cosa té cullons. Callen com putes, amb perdó de l'expressió perquè elles no en tenen cap culpa, quan el Jimenez Losantos les deixa anar des de la Cope contra el Carod ( Roviretxe per l'emissora dels clergues), l'Estatut i tot el que faci pudoreta a pensar diferent que els ultra nacionalistes espanyols, i en canvi per una estratègia comercial posen el crit al cel. Crec que han perdut el nord ( i no miro a ningú Sr. Piqué perquè fa temps que hauría d'haver deixar el partit per dignitat i vergonya personal), i donen pals de cec.

Per més inri, fa ben poc es van quedar sols al Congrés de Diputats defensant tesis de l'11-M que no s'aguanten per enlloc i et volen fer creure que som idiotes. Ja n'hi ha prou. Ni caniques ni tonteries, que es centrin en fer oposició sensata que potser els funciona millor i deixin de fixar-se en samarretes vermelles, que mai passen de quarts ni als amistosos, ni en quatre barres. Com van popularitzar ells mateixos fa uns anyets ( diria que li deien a un ex-president del gremi de la pana):

- Váyase Sr. Acebes, Zaplana y compañia...

Ahh, i amb la samarreta catalana no es juga

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio