jueves, septiembre 14, 2006


Viatge per Andalusia

Sembla que va ser ahir, però ja farà dos anys del viatge per Andalucia que ens vam per celebrar que acabavem Periodisme ( Oriol, fotali canya que et queda una mica encara...). Els tres valents, i no van venir més perquè no van voler (ells s'ho perden) vam ser l'Enric Tomàs, l'Oriol Burgada i el que signa aquest blog.

Van ser sis dies o set, ja no ho recordo, que vam recorrer Sevilla, Jérez de la Frontera, Cadis, Cordova i petits pobles que ens van enriquir molt, i va fer que sobretot ells dos no paressin de jalar. Sempre tenien fam, era increible, jo que amb unes cervessetes ja m'alimento, però els dos golafres ala, otra tapita maestro!

De moments n'hi va haver molts. Escoltar les patades que li donavem al castellà, sobretot el senyor Burgada que anda un poco pez en esa matèria. Els K-7 de Sabina i Serrat que eren versionats per aquest extrany trio. Burgada fent de Palomino. Una sobretaula al mític Cafè de la Premsa de Sevilla. Visitant la Mezquita de Cordova amb un cicerone d'excepció ( Tomàs, d'alguna cosa t'havien de servir els teus "estudis" d'Art). Ahh, anava a obrir un apartat pel tema dones, però no vull cansar a la parròquia i passo, que a tots tres se'ns coneixen amorios en todos los puertos.



Va estar genial! En fem un altre ja? Qui s'apunta?



Ahh, Enric, la Lonely te la deixes a casa que els nacionalismes es confirmen viatjant i les ciutats es coneixen patejant-les, perdent-se.

3 comentarios:

Blogger Enric Tomàs ha dicho...

Jo m'apunto al proper viatge. Què tal una ruta gastronòmica pel nord?

7:36 p. m.  
Blogger Cisco ha dicho...

Bona pinta té aquesta proposta. Concretem dates?

9:34 p. m.  
Blogger Oriol Burgada ha dicho...

Jo també firmo!

2:48 p. m.  

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio