martes, julio 03, 2007

Mega càsting pel Club d'estiu


Ahir vam conèixer els nous tres integrants del programa de tarda de TV3, el Club d'Estiu, que dirigeix i presenta Albert Om. Déu ni do, es van presentar més de 1.500 candidats, i van anar passant rondes i seleccions fins a quedar-ne 11 finalistes.

Llàstima que no me'n vaig assabentar fins ahir ja que no descartaria haver-m'hi presentat. El no ja el tenia!

Com a forma de selecció de personal han inventat un nou format. Pel que he pogut veure, en una fase inicial, el càsting semblava el de OT, on els candidats havien de demostrar les seves capacitats còmiques i/o simpatia.

Posteriorment, els seleccionats anaven passant ronda i havien de comentar unes imatges a l'atzar que apareixien en un fons de pantalla croma. D'aquesta manera, podien demostrar les seves capacitats d'improvisació. La següent prova consistia en formar part de la taula del Club i comentar notícies curioses, tal i com fan la Cristina Puig o la Mabel Martí amb l'Albert Om.

Finalment, el repte final era sortir al carrer com a un reporter més i assaltar a la gent perquè comentessin preguntes de "l'actualitat", a veure quina habilitat se'ls hi observava.

Resulta curiós que cap dels tres nous col·laboradors seleccionats sigui periodista com a tal. Un és estudiant de teatre, la noia és actriu i animadora d'actes i el tercer és tècnic en audiovisuals. Perquè serà?? Prioritzen i prefereixen l'espectacle per sobre de les "taules periodístiques"? La televisió és només espectacle?

No tinc res en contra dels tres seleccionats però em va cridar l'atenció aquest fet. Veurem com els hi va i si després de l'estiu aconsegueixen fer-se un forat en la plantilla titular del Club, que a l'estiu presentarà la Cristina Puig i l'Eloi Vila.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio