miércoles, junio 27, 2007

Enveja sana o no tan sana

Hi ha gent que té sort a la seva vida professional! Em refereixo al Sr. Miquel Calçada Olivera, alias Mikimoto, que fa tres temporades es dedica a viatjat per tot el món buscant a catalans que visquin a diversos països. El programa "Afers Exteriors" deu ser el somni de tot periodista o persona a qui li agradi viatjar, i a més, et paguen per fer això.

Cada dimarts miro el programa, se'm cau la baba i penso el que donaria per treballar en un programa com aquest, ja fos de presentador, productor, cambrer o eixugador de suor. No porto la llista de països que ha visitat però en tres anys en deu portar un munt, i alguns d'ells, molts, no hi pondré anar sinó em toca la loteria.

A més, el segell Mikimoto es nota a tot el programa, ja sigui per comentaris, enfocs de camera o gestos, i es nota que està disfrutant.

No obstant això, és un programa entretingut, coneixes la ciutat o els llocs que visita i fa que et piqui la curiositat.

Amb la mateixa temàtica, Javier Sardà, ex Senyor Casamajor i ex Crònicas Marcianas, va inaugurar fa dos mesos un programa "Dutifrí" on busca espanyols allen de los mares. Personalment, l'he vist quatre o cinc dies, no m'agrada gens, Poc original i ens mostra un Sardà massa catxondo, irrespectuós amb les cultures que visita i amb poca o nul·la gràcia.

No he treballat amb cap dels dos periodistes, però vist lo vist, i programa per programa, segur que escolliria el del Mikimoto!

Potser quan sigui un periodista conegut i amb catxé m'ofereixen presentar-ne un i pugui voltar pel món, però "va a ser que no".

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio