martes, abril 24, 2007

Els navegadors són pel mar

Al fil de la meva dinàmica de relatar històries properes us puc explicar una de les meves últimes conclusions: els navegadors, que ara gairebé ja venen de série en els vehicles, serveixen només pel mar.

Desconec, si n'hi ha, la diferència entre els GPS i els navegadors però el darrer cap de setmana vam patir la inoperància d'aquests últims. Ens traslladem a dissabte passat al matí. Veient que feia bon dia (no ho va ser tant) ens ve al cap anar a fer un aperitiu a l'Espinaler a Vilassar de Mar.

Busquem l'adreça per Internet i la copiem al navegador. Jo pensava, i es veu que és cert, que existia un bareto ran de platja que porta aquest nom. Les dades internàutiques i després el navegador ens duen a un polígon "donde cristo perdio la zapatilla".

Pujem al cotxe i el navegador aconsella anar per autopista. Malo!!! jo sabia que si vas per nacional, la carretera de la platja de tota la vida, et trobes un cartell informatiu amb el nom del bar. Decidim fer-li cas al nostre "guru" i pillem la carretera de pagament. Només sortir de Barcelona ja ens repeteix que ens cambiem de càrril, ens diu d'agafar carrers sense sentit, i arribats a Vilassar de Mar, ens apareix una informació del tot útil: "off-road".

La màquina s'havia perdut entre carrers estrets, carreteres de dos sentits, i cotxes passant com si fos la Diagonal. Al final, com sempre s'ha fet i es farà, vam fer cas a l'intuició , i sinó hagués funcionat teniem decidit preguntar ( hi ha alguns homes que no tenen por de preguntar. N0 és només un privilegi de les dones al volant).

Per cert, santa clavada al bar espinaler però les escopinyes estaven tremendes. Llàstima que li vaig fer cas al meu cosí en el tema beguda i el vermut era fluixet.

Sobre dir que de tornada, el nostre amic "navegador" es va quedar apagat i calladet, i no ens vam perdre pas.

P.D. Si navegador equival a GPS proposo canviar les sigles per GPP (gran presa de pèl).

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio