miércoles, enero 24, 2007

Any nou, nova feina

El 2007 tot just acaba de començar i ja he tornat a canviar de feina (caldría veure si em canvío de roba interior tan sovint, és broma ja que és obvi que no). Fins el divendres 19 de gener vaig estar en un gabinet de comunicació treballant amb un client que casualment té la seu a dos minuts d'on estaré ara. Ahh, per si no ho sabeu, sóc o vull ser periodista.

La feina que estava fent fins ara ( entre d'altres tasques havia de: redactar notes de prensa, producte, actes, convocatories, alguna excursió, baixar a buscar el cafè i altres pormenores) no em desagradava sense ser la de la meva vida, però.... A principis de desembre em truquen d'una empresa on vaig fer pràctiques fa dos estius. En aquell moment em va tocar en sort redactar continguts per un portal d'Internet (www.ruralcat.net) sobre el món rural i ramader. L'experiència va estar bé i, dos anys després em truquen i m'oferiexen més diners i possibilitat de fer carrèra, sempre que demostri que la meva plumilla no enveja res a la del Quim Monzó.

Així que des d'aquest dilluns torno a ser un técnic del món rural ( aviso que no especialista així que preferiría que no fessim d'aquest blog una consulta). El temps és l'oblit però espero estar quiet una temporada ( ho dic amb respecte perquè aquestes paraules se'm poden girar en contra).

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio