domingo, diciembre 24, 2006



Laieta

Aquesta noia en qüestió és la meva germana. Des de que va nèixer aquest blog que em comenta sovint quan li dedicaré un post. Sempre li dic que aviat però mai m'hi he posat fins el dia d'avui.

Com podeu observar i comprovar som com dos gotes d'aigua, llàstima que ella és un any i pico més gran que jo. La gent ja ens ho diu. De veritat sou germans?? si us fixeu em tret el nas de la mare i les orelles són Viver ( tenim el sentit de l'oïda molt afinat).

De petits, suposo que com tots els germans, ens barallavem a tota hora per qualsevol cosa, i sempre sortia perdent el germà petit.

El punt d'inflexió en la notra relació va ser quan ella va repetir COU. El destí va voler que coincidissim al mateix col·legi i gairebé a la mateixa classe ( recordes Laia lo ràpid que vas demanar el canvi de grup quan vas veure que compartim aula, jajaja?). Des d'aleshores ens portem de conya, sense excloure alguna que altre baralla però que arreglem als pocs minuts. Molts cop sortim de festa plegats, tot i que ella diu que balla la considerem la reina dels sofas de la discoteca. Per exemple, amb el grup d'amics de Roses, la Laia és la germana de tots, la Laieta, la Laia Viver, i tot i que l'absència de dones a moltes noies li farien vergonya, ella està encantada perquè sap que la tractem a cos de reina. Lo que no ha aconseguit mai és que anem als bars o discoteques que li agradaven, perquè serà??

Des del mes d'abril viu soleta en un pis amb el seu company. Pensava que se'm faria més dur, ja que sovint preniem cafè a la cantonada de casa, ens acompanyàvem de compres (sobretot ella a mi perquè sap que tinc un gust "diferent" i combino poc), i petites coses que es troben a faltar però ja vola sola i està contenta. De tant en tant, amb el morro que em caracteriza, m'autoconvido a dinar a casa seva i així li obligo a cuinar ( té la fama merescuda de ser una xef mediocre, jaja). De pas aprofitem i xerrem que sinó per telèfon és més fred.

Laieta, ja et queixarás que t'he dedicat un post a tu soleta. Només dues coses per acabar: espero que aprenguis a fer croquetes de cigrons i una petició compartida pel grup de Roses i Barcelona:

- Quant ens presentaras amigues solteres?? jajaja ( et sona aquesta frase??).

8 comentarios:

Anonymous Anónimo ha dicho...

Tornes a ser impresentable. Tant per la teva germana com pels que llegim aquest blog. Veiem que has canviat la fotografia una altre vegada. Has passat de ser una llufa gansa pudenta a ser la fotocopia mal feta del noi de Martini. Ara ja com a "colmo" vas sense afeitar, desordenat i col·locat. Per molt que tu siguis l'editor del blog, has de mantindre un respecte als lectors, cosa que no compleixes en cap de les publicacions que has fet. No segueixo...

7:29 p. m.  
Blogger Cisco ha dicho...

Bon día, lamento que pensis així però aquest blog és cosa meva i escric i faig els canvis que considero oportuns. No obstant, tindré en compte la teva opinió tot i que no la considero representativa en absolut!

Bon Nadal

11:10 a. m.  
Anonymous Anónimo ha dicho...

Veig que continues equivocat. Aquest absolutisme que fas servir a la web és impropi d'un demòcrata. En temps de pau i harmonia com és el nadal busques l'enfrontament amb el lector, que el boca a boca faci que ningú tingui el desitg de llegir aquest blog. T'estic fent concells gratuits que no et mereixes...

4:50 p. m.  
Anonymous Anónimo ha dicho...

Jo no vull entrar en aquest apassionant debat que aquí s'ha generat, però si vull discrepar d'una afirmació que es fsa al text: "Com podeu observar i comprovar som com dos gotes d'aigua". Home... la homenajeada és bastant més guapa que tu...

7:03 p. m.  
Blogger Cisco ha dicho...

Podríem donar per tancat aquest debat ja que no aporta res de bó! No obstant amic anonim t'agrairía que em comentessis quins temes trobaries interessants o t'animaria a crear el teu propi blog. Tu mateix!

Salut!

11:05 a. m.  
Anonymous Anónimo ha dicho...

L'absolutisme ja apareix a la primera frase. Si escrius un blog es perque la gent el llegeixi. Sinó seria un diari totalment confidencial. Si no et veus preparat per acceptar un debat, pot ser per dos coses: una cobardia o senzillament falta d'arguments. No deus tenir una vida gaire intensa ja que sempre acabes explicant coses dels altres. Quan tinguis prou nivell ja et diré el meu blog.
Per acabar, ja que tu no ho fas, et felicito l'any nou a tu i a tots els lectors.

8:48 p. m.  
Blogger Cisco ha dicho...

Vagi per endavant que et desitjo bon any amic anònim o amiga (desconec el sexe que tens si realment en tens) però trobo absurd aquest debat que has volgut obrir ja que si no et mola el meu blog doncs vas i no entres, així de senzill. No obstant et passo l'adreça d'un blog amic que segur trobaras interessant perquè s'actualitza minut a minuts com La Vanguardia Digital (enrictomas.blogspot.com). Salutacions cordials i bona entrada d'any.

8:06 a. m.  
Anonymous Anónimo ha dicho...

Per al.lusions: amic anònim, com molt bé diu en Cisco, si no t'agrada aquest blog nio hi entris i ja està. Lo del nivell del teu blog, caldria veure-ho, tot i que abans cal que donguis l'adreça o donguis el teu nom.
Amic Cisco, agraeixo la publicitat que dones a la meva vitacora. No obstant, espero que em coneguis una mica i sàpigues que no sóc tan miserable com per fer comentaris com els que fa l'amic anònim que diu que té un blog.

5:56 p. m.  

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio