lunes, septiembre 24, 2007

Perquè ell ho val

Per no perdre el fil de les avantguardes musicals us vull introduir a un nou cantautor, Narcís Perich, que li ha dedicat una cançó a un jugador del Barça.

Lo fàcil haguès sigut comprondre una lletra en honor a Ronaldinho, quan s'esforçava al camp i no a les discoteques, a Eto'oo ( recordem el "je m'apelle Samuel de RAC1) o fins i tot Messi, però aquest jove ha fixat la seva mirada artística en un navarrès que ja jugat ben poc en els dos anys que porta a Can Barça. Estic parlant de Santi Ezquerro, davanter de qui tothom ressalta més el seu valor humà que les seves habilitats amb la pilota.

Ja fa uns mesos que vaig escoltar la cançó però no hi havia manera de trobar-la. Avui fer fí la he trobada i espero la disfruteu.



Narcís Perich l'has clavat. Dedicar-li una cançó a un antiheroi te mèrit i ben segur que crides l'atenció de la gent, tal i com ho fas fet dels periodistes esportius.

Tanmateix, Ezquerro s'ho mereix perquè porta dos anys calentant banqueta sense dir una paraula més alta que un altre, queixar-se ni crear mal ambient. Ara, deu estar encantat amb aquest hit que li han dedicat.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio