sábado, noviembre 24, 2007

Samarreta

4.15 de la matinada. Arribo a casa i em ve de gust actualitzar el meu bloc. És tard, les copes pesen i els ulls se'm tanquen. Així doncs donaré llibertat a la meva vena rumbera i me'n vaig a dormir amb el grup Gertrudis. No són els meus preferits però te'n vas al llit amb marxeta, que mai està de més.

Dale maestro!!

Etiquetas:

7 comentarios:

Anonymous Anónimo ha dicho...

Reprodueixo el comentari constructiu que vaig fer l'esforç de fer-te el dia 26 de febrer passat:

La teoria de la comunicación se ha dado en llamar retroalimentación (feedback en inglés) a la posibilidad que tiene todo receptor, almenos en estos blogs, de plasmar su parecer sobre cualquier artículo y hacerselo saber al autor del mismo y a otros lectores. De modo que su respuesta constituya un nuevo mensaje de retorno.
Creeme, cisco, que cuando te digo que, en lo que se refiere a este blog, los comentarios de los lectores suelen ser mas interesantes que el artículo que les precede.
Te animo a mejorar.

Desitjo que no esborris el comentari com vas fer l'altre dia. Acabo d'arribar del meu viatge i m'he endut aquesta ingrata sorpresa.

En cas de borrar-ho podriem fer una publicació conjunta a la resta de blogs recomenats, perque ens puguin donar la seva opinió.

Per cert, ja fa molt de temps que el meu mòbil no té noticies teves...

Per cert diga-li al teu corrector Pompeu Tomàs que enlloc risueño és ruiseñor.

1:00 p. m.  
Blogger Enric Tomàs ha dicho...

¡Bueno!, quina poca feina tenen alguns que no només es dediquen a posar posts anònims o usurpant identitats, sinó que, a més, els graven i guarden...
En fi, suposo que en Cisco elimina els teus comentaris perquè és evident que no vols aportar res al debat que ell planteja, sinó que només et dediques a criticar de forma personal a l'autor. Si et dignes a venir al blog de Cal Tomàs -com ja has fet alguna vegada, per cert-, t'anuncio que faré el mateix.

Per cert, ruiseño, hi ha quatre faltes d'ortografia al teu post: Dues en castellà i quatre en català. És evident que són faltes pròpies de la ignorància i no fruit d'una errata de mecanografia.

5:46 p. m.  
Blogger Cisco ha dicho...

M'afegeixo al debat per dir que estic d'acord amb tot l'apuntat per l'amic Tomàs, el veritable i no l'usurpador d'identitats.

No tinc res més a dir al respecte. no vull perdre ni un minut del meu temps.

9:58 p. m.  
Anonymous Anónimo ha dicho...

Faig servir enric t com a pseudònim de la mateixa manera que escriptores importants han fet servir al seu país noms d'homes. La meva feina està orientada a la recerca de nous talents. El que fa que provoqui en els blogs per veure les reaccions que hi han, ja que amb un espai tant lliure com és un blog es valora molt l'agudesa i la maduresa de les respostes.

Veig que en Francesc acceptava les crítiques i no perdia el saber estar i les ganes de continuar publicant, versionant segons el seu estat d'ànim en el moment de la publicació.

Francesc, et donaré una altra oportunitat. En canvi amb en Pompeu Tomàs no vull perdre ni un minut del meu temps.

Se m'oblidava: cada blog té un històric de les publicacions i comentaris. Només cal conèixer l'eina... Sense comentaris...

7:40 p. m.  
Blogger Enric Tomàs ha dicho...

Este comentario ha sido eliminado por el autor.

4:11 p. m.  
Blogger Enric Tomàs ha dicho...

La veritat és que és una llàstima que no perdis un "ni un minut" del temps en entrar al meu blog. Tot i ser un visitant que només aporta desqualificacions personals i poques ganes de crear o mantenir el debat, no deixes de ser un visitant, i, com a tal, em sap greu que no tornis a llegir-me. Com molt bé has comprovat, no tinc masses visites, així que no estem per anar-les perdent.
Sobre lo del nom, una cosa és utilitzar un pseudònim, l'altra és usurpar una identitat: quan vas iniciar la teva singladura en aquest blog i en el meu, et recordo que copiaves el nom d'un altre lector, amb l'objectiu de crear confusió i sembrar la zitzània. Ho recordo bé perquè el nom que vas emprar era el meu. Has de saber distingir el que és un pseudònim i el que és robar una identitat.
Finalment, veig que en el teu últim post has tingut la delicadesa de demanar a algú que et corregeixi les faltes. Ho celebro.

P.D: Disculpes al Cisco per haver de donar cabuda a aquest classe de debats en el seu espai.

4:13 p. m.  
Anonymous Anónimo ha dicho...

Tens rao en el que dius Pompeu, i ho entenc. Intentaré cambiar els meus comentaris, perque veig que no s'entenen.

8:51 p. m.  

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio