lunes, octubre 22, 2007

Riure és sa

Ja fa uns quanta anys que diversos estudis científics proclamen que l'acció de riure allarga la vida de les persones. Un servidor reconeix ser força agnòstic davant de totes aquestes teories tot i que si fos veritat, en el meu cas, tindria garantit arribar gairebé als 100 anys.

A que ve tot això?? Simplement que divendres al vespre, si la teoria risoterapeuticà funciones, m'hauria assegurat uns quants dies o setmanes més de vida. La raó és ben senzilla: una pel·lícula anglesa, de modest pressupost, titulada "Un funeral de muerte". Va ser una grata sorpresa. Hi anava sense grans pretensions i considero que pot ser un dels films més recomanables que he vist darrerament.

Preguntis a qui preguntis, últimament tothom ha anat o anirà a veure l'Orfanato, candidata a l'Óscar en llengua estrangera, però a mi aquest gènere no em fa el pes. En canvi, les comèdies són el meu fort i més si es basen en diàlegs i situacions absolutament delirants. Si podeu i teniu la possibilitat no us la perdeu. Val la pena pagar l'entrada (que ja no són gaire econòmiques) , rius com un beneït i, segons proclamen, allargues la teva vida.

Us en deixo un tast.

1 comentarios:

Blogger Enric Tomàs ha dicho...

Crec que 'Supersalidos' també diuen que allarga la vida. No t'agraden les de por, o no t'agrada L'orfanato pq tothom en parla (i per això automàticament ja la rebutges')

3:23 p. m.  

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio